Doe het zelf met Divi - Stap 1

Hosting, domeinnaam & SSL
Schaf nu DIVI aan met 10% korting

Video 1.1: Hosting aanschaffen bij Siteground

Let op!

 

Siteground heeft veranderingen doorgevoerd in de ‘backend’ van hun systeem. Daardoor kloppen de video’s niet helemaal meer. Ik ben momenteel aan het werk om nieuwe video’s te maken.

groetjes!

Simone

Video 1.2: Domeinnaam aanschaffen bij Siteground

Video 1.3: SSL Certificaat toevoegen aan account Siteground

Veel succes!

Ik wens je heel veel plezier toe met het maken van je Divi-site. Ik heb zelf nog steeds erg veel plezier van het thema, en ben erg blij dat ik op heel gemakkelijke manier nieuwe pagina’s en hele websites kan maken.

Ik heb deze gratis cursus met veel zorg gemaakt, maar het kan natuurlijk zijn dat je problemen tegenkomt. Mijn ervaring is dat Siteground je goed kan en wil helpen (hun hulp is voor mij altijd voldoende geweest). De helpdesk spreekt Engels, maar je hoeft niet letterlijk met ze in gesprek. Hun chat-service is uitstekend: meestal heb je binnen een paar minuten hulp (24 uur per dag, zeven dagen per week). Omdat je via de chat contact hebt kun je rustig nadenken over wat je wilt schrijven. En de helpdeskmedewerkers zijn werkelijk supervriendelijk – als je iets niet begrijpt leggen ze alles nog een keer helemaal rustig uit.

Ik kan helaas geen helpdesk zijn. Zorg in elk geval dat je altijd een goede back-up hebt van je website, zodat je in geval van nood altijd weer terug kunt naar je oude website. Overweeg eventueel om je nieuwe website in een test-omgeving te maken (google daarbij op ‘free staging website’ bijvoorbeeld via qSandbox).

Een heel hartelijke groet, en veel succes!